Αυτή η δροσερή σαλάτα ξεχωρίζει από τη γεύση που της δίνει η προσθήκη του σέλινου και του ξιδιού. Συνοδεύει κρεατικά και ψάρια.
ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
- 3 καρότα τριμμένα
- 1 χούφτα σέλινο ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή τριμμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
- ½ ποτήρι λάδι
- 2 κ.σ. ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί, τα τοποθετείτε σε σουρωτήρι, αλατίζετε και τρίβετε να μαραθούν και να φύγουν τα υγρά.
- Μεταφέρετε σε σαλατιέρα και ρίχνετε το λαδόξιδο αφού πρώτα το έχετε χτυπήσει σε βαζάκι.
Καλή σας όρεξη!
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr