22 Μάιος 2013, 11:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτώβριος 2014, 15:07

Λαζάνια με τόνο και μανιτάρια

  • Λαζάνια με τόνο και μανιτάρια

Μια πρόταση για να δώσετε διαφορετική γευστική νότα στα λαζάνια σας, είναι να τα μαγειρέψετε με τόνο και μανιτάρια.

ΥΛΙΚΑ
  • 300 γρ. λαζάνια μακριά
  • 2 κονσέρβες τόνο νερού
  • 200 γρ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ½ ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 50 γρ. γάλα
  • 100 γρ. μαργαρίνη
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη και ροδίζουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, τον τόνο, το σκόρδο, και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το λεμόνι, το γάλα και τον μαϊντανό και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
  2. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα τόνου-μανιταριών. Ανακατεύουμε προσεκτικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Καλή σας όρεξη!

Τμήμα σύνταξης Pontos-News.Gr