2 Οκτώβριος 2014, 10:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:32

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Κούρδισες αντάρτισσες στη Συρία

  • Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Κούρδισες αντάρτισσες στη Συρία

Σφάζουν και βιάζουν όποια γυναίκα βρεθεί στο δρόμο τους.

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δολοφονική δράση τους οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που αφήνουν αίμα, ανείπωτο πόνο και ανυπολόγιστες καταστροφές από όπου κι αν περνάνε.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατήγγειλε πως άντρες του ISIS συνέλαβαν τρεις «Αμαζόνες» πεσμεργκά και εννέα Κούρδους στρατιώτες, στο Κομπάνε της βόρειας Συρίας, τους οποίους δολοφόνησαν με τον πλέον άγριο τρόπο. Αφού βίασαν και χτύπησαν τις αντάρτισσες, τις έριξαν πάνω σε τσιμεντόλιθους και εκεί τις αποκεφάλισαν σαν να ήταν ζώα. Στη συνέχεια τοποθέτησαν τα κεφάλια τους στην περιοχή Τζαραμπλούς, τράβηξαν φωτογραφίες και τις ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των εικόνων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η αποτρόπαια μέθοδος του αποκεφαλισμού και η χρήση των κεφαλιών ως εκθεμάτων, χαρακτηρίζει τους τζιχαντιστές και έχει ακολουθηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν όταν μέλη του Ισλαμικού Κράτους είχαν τοποθετήσει 50 κεφάλια σε αρχαίες στήλες συριακής πόλης.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από CNN και BBC