17 Σεπτέμβριος 2014, 16:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:31

Πέταξαν πρώην υπουργό από το αεροπλάνο (βίντεο)

  • Πέταξαν πρώην υπουργό από το αεροπλάνο (βίντεο)

Όχι στην Ελλάδα. Στο Πακιστάν. 

Ούτε μισή, ούτε μία. Δύο ολόκληρες ώρες καθυστέρησε την πτήση των κρατικών αερογραμμών του Πακιστάν (PIA) ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Ρεχμάν Μαλίκ ο οποίος δεν φρόντισε να είναι έγκαιρα στο αεροδρόμιο του Καράτσι. Το αποτέλεσμα; Επιβάτες τον πέταξαν έξω από το αεροπλάνο!

«Ντροπή σου!» του φώναζαν εμποδίζοντας τον να επιβιβαστεί ενώ μια ομάδα τον κυνήγησε μέχρι τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Παρόμοια τύχη είχε και ένας δεύτερος πολιτικός ο Ραμές Κουμάρ Ουακουάνι που επίσης έφτασε αρκετά αργοπορημένος. 

«Δεν ευθύνομαι εγώ για την καθυστέρηση», ήταν η δικαιολογία του Μαλίκ χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν. Έτσι η πτήση αναχώρησε με προορισμό το Ισλαμαμπάντ χωρίς εκείνον. 

Η PIA δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει τους επιβάτες της στα όρια τους. Από την μία είναι οι ζημιές που εμφανίζει η εταιρεία που έχουν σαν αποτέλεσμα την μείωση της ποιότητας των υπηρεσιών και την καθυστέρηση των πτήσεων. Από την άλλη ο κρατικός αερομεταφορέας του Πακιστάν συχνά φροντίζει να προσαρμόζει τις ώρες αναχώρησης στο πρόγραμμα σημαντικών προσώπων και πολιτικών ταλαιπωρώντας όλους τους υπόλοιπους. 

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Πέταξαν βουλευτή στα σκουπίδια!