1 Σεπτέμβριος 2014, 18:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:29

Ο θηλυκός «Σαμψών» ζει στη Βρετανία και τραβάει αυτοκίνητα! (βίντεο)

  • Ο θηλυκός «Σαμψών» ζει στη Βρετανία και τραβάει αυτοκίνητα! (βίντεο)

Γνωρίστε την Μπέκι Μπάρετ που ξεκίνησε να σηκώνει βάρη πριν από δυο χρόνια και τώρα σκουπίζει σηκώνοντας τον καναπέ και την κόρη της μαζί. 

Ο ποντιακής καταγωγής Σαμψών, κατά κόσμο Γιάννης Κεσκελίδης, μεγάλωσε με τα κατορθώματά του πολλές γενιές Ελλήνων. Έσπαγε πέτρες στο κεφάλι του, τραβούσε αυτοκίνητα, φορτηγά και τρακτέρ με τα δόντια του. 

Ο «Σαμψών» όμως έχει και μια θηλυκή εκδοχή που μετρά μόλις 32 έτη ζωής και μένει στην Βρετανία. Η Μπέκι Μπάρετ εργάζεται ως νταντά, είναι μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού και ξεκίνησε να σηκώνει βάρη πριν από δυο χρόνια. Πήγαινε στο γυμναστήριο, και όπως όλοι νόμιζε ότι τα βάρη ήταν για όσους ήθελαν να δείχνουν εύσωμοι και μυώδεις. Ωστόσο κάποια στιγμή βαρέθηκε –όπως δηλώνει–  να τρέχει στους διαδρόμους. Τώρα είναι σε τέτοια φυσική κατάσταση που ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε αγώνες άρσης βαρών σε εθνικό επίπεδο. 

Η Daily Mail εντόπισε και φωτογράφησε την 32χρονη Μπέκι να κάνει τις δουλειές του σπιτιού σηκώνοντας με το ένα χέρι τον καναπέ στον οποίο κάθεται η κόρη της. 

Ή να γυρνάει από τα ψώνια με το παιδί στους ώμους και τις σακούλες ανά χείρας. 

Το μικροκαμωμένο σώμα της δεν προδιαθέτει όσους την γνωρίζουν ότι η 32χρονη βρετανίδα έχει τέτοια μυϊκή δύναμη. Και όμως. «Πραγματικά σοκάρω τον κόσμο όταν τους λέω ότι θα λάβω μέρος στο πρωτάθλημα άρσης βαρών. Νομίζω ότι πολλοί έχουν συνδυάσει το άθλημα με μεγαλόσωμες, μάτσο γυναίκες. Αλλά δεν είναι έτσι», λέει η Μπέκι. 


Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες και φωτογραφίες από Daily Mail