21 Αύγουστος 2014, 09:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:28

Ελληνίδα γιαγιά λέει «ναι» στην πρόκληση του κουβά (βίντεο)

  • Ελληνίδα γιαγιά λέει «ναι» στην πρόκληση του κουβά (βίντεο)

Γέλιο μέχρι δακρύων από αυτά που λέει. 

Τελικά κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από την πρόκληση ALS Ice Bucket Challenge, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για τη νόσο της αμυοτροφικής πλάγιας σκλήρυνσης. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ούτε μια Ελληνίδα γιαγιά στην Ατλάντα της Τζόρτζια, την οποία έπεισε η φοβερή εγγονή της να λουστεί με το παγωμένο νερό για καλό σκοπό. 

Η σούπερ γιαγιά αφού χαρακτήρισε τη δοκιμασία «ανόητη», είπε ότι θα δεχθεί την πρόκληση γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλιστα δεν ξέχασε να δώσει τη σκυτάλη σε όλη την οικογένειά της στην Κρήτη και τη Γλυφάδα, καθώς επίσης και στα νέα μέλη που έχουν προστεθεί εκεί στην Αμερική. Απευθυνόμενη στην αδερφή της, είπε: «όσο κουτσή κι αν είσαι πρέπει να το κάνεις».

Έδωσε σε όλους 24 ώρες περιθώριο για να δεχθούν την πρόκληση ή αλλιώς να κάνουν χρηματική δωρεά, και δευτερόλεπτα μετά της ήρθε η ψυχρολουσία. Οι εκφράσεις του προσώπου της και μια «λέξη» που θα ακούσετε να χρησιμοποιεί στο βίντεο, κάνουν ακόμα πιο ξεκαρδιστικό το βίντεο. 

Μέχρι τώρα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μπουγελωθεί με το παγωμένο νερό, ενώ την πρόκληση έχουν αρχίσει να δέχονται και πολλοί στην Ελλάδα. Ανάμεσα τους και η Πόπη Τσαπανίδου, που με τη σειρά της έχει προκαλέσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. 

Δείτε το βίντεο της φοβερής γιαγιάς:

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Δείτε ακόμα: 

Η Λόρα μπουγέλωσε τον Τζορτζ Μπους (βίντεο)