20 Αύγουστος 2014, 17:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:28

Η Λόρα μπουγέλωσε τον Τζορτζ Μπους (βίντεο)

  • Η Λόρα μπουγέλωσε τον Τζορτζ Μπους (βίντεο)

Ήθελε δεν ήθελε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συμμετείχε στην πρόκληση Ice Bucket Challenge.

Τον είχαν κατονομάσει πολλοί, με τελευταία την κόρη του Τζένα Μπους Χέιγκερ, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους δεν είχε τολμήσει να ρίξει τον κουβά με τον πάγο και το παγωμένο νερό στο κεφάλι του, στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ασθένεια της αμυοατροφικής πλάγιας σκλήρυνσης (ALS). 


Η Τζένα Μπους Χέιγκερ, την ώρα που μπουγελώνεται στον...αέρα

Δυστυχώς όμως για αυτόν αποφάσισε να τον βοηθήσει η πρώην Πρώτη Κυρία, Λόρα Μπους να αλλάξει άποψη, τη στιγμή που εξηγούσε σε βίντεο ότι δεν το θεωρεί «προεδρικό» να μπουγελωθεί on camera και για αυτό θα δώσει επιταγή για το φιλανθρωπικό σκοπό. Δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να συμπληρώνει το τσεκ, η Λόρα Μπους τον έλουσε κανονικά, λέγοντας αστειευόμενη «η επιταγή είναι δική μου, δεν θέλω να χαλάσω τα μαλλιά μου».

Δείτε το βίντεο με τον Τζορτζ Μπους: 

Μετά από αυτό ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προκάλεσε τον προκάτοχό του, Μπιλ Κλίντον να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να συμμετάσχει στο Ice Bucket Challenge. Κι αν το κάνει και δεύτερος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε ίσως ο Μπαράκ Ομπάμα να μην έχει άλλη επιλογή από το να υποκύψει.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Δείτε επίσης:

Οι Κένεντι μπουγελώνονται δημοσίως (βίντεο)