16 Αύγουστος 2014, 11:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:27

Ιάπωνας ήθελε να αποκτήσει έως 1.000 παιδιά με παρένθετες μητέρες!

  • Ιάπωνας ήθελε να αποκτήσει έως 1.000 παιδιά με παρένθετες μητέρες!

Προσπαθούσε να βρει γυναίκες στην Ταϊλάνδη. Ενημερώθηκε η πρεσβεία της Ιαπωνίας και η Ιντερπόλ. 

Μια μεγάλη οικογένεια ή πολλά παιδιά για εμπόριο βρεφών φαίνεται ότι ήθελε ένας 24χρονος Ιάπωνας που αναζητούσε στην Ταϊλάνδη παρένθετες μητέρες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Japan Times ο νεαρός που φέρεται ότι είχε αποκτήσει ήδη 15 παιδιά είχε βάλει ως στόχο να φέρει στον κόσμο από 100 έως και 1.000! Το ρεπορτάζ φιλοξενεί και δηλώσεις της Μάριαμ Κουκουνασβίλι, συνιδρύτριας μιας οργάνωσης που βρίσκει παρένθετες μητέρες για άτεκνα ζευγάρια. «Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για τον κόσμο είναι να αφήσω πολλά παιδιά», φέρεται να της είπε ο νεαρός Ιάπωνας. 

Ωστόσο η Κουκουνασβίλι αρνήθηκε να τον συστήσει σε περισσότερες υποψήφιες μητέρες και ενημέρωσε για την υπόθεση την πρεσβεία της Ιαπωνίας και την Ιντερπόλ. Τώρα οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα ο 24χρονος να εμπλέκεται σε κύκλωμα εμπορίου βρεφών αφού αποκαλύφθηκε ότι πέρσι είχε βγάλει από τη χώρα τρία νεογέννητα. 

Από τις εξετάσεις DNA επιβεβαιώθηκε ότι εννέα μωρά που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ένα διαμέρισμα είχαν όλα τον ίδιο πατέρα. Ισάριθμες νταντάδες είχαν αναλάβει τη φροντίδα του καθενός από αυτά. Οι νταντάδες και το ενοίκιο του διαμερίσματος πληρώνονταν από τον Ιάπωνα ο οποίος πρόλαβε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Αυτή την περίοδο η Ταϊλάνδη  επανεξετάζει τη νομοθεσία περί παρένθετων μητέρων μετά την καταγγελία ότι ένα ζευγάρι Αυστραλών εγκατέλειψε το μωρό που έφερε στον κόσμο μια Ταϊλανδή όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν υγιές. Οι αρχές ερευνούν επίσης τις κλινικές που προωθούν τις σχετικές υιοθεσίες.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ