23 Ιούλιος 2014, 12:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:24

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

  • ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Έξαλλος ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

Το ευαίσθητο σημείο του Κιμ Γιονγκ Ουν πάτησαν Κινέζοι, φτιάχνοντας ένα βίντεο που γελοιοποιεί τον ίδιο, τον πατέρα και τον παππού του, δηλαδή τη δυναστεία που εδώ και δεκαετίες κυβερνάει τη Βόρεια Κορέα.

Η οργή του ήταν τόση που απαίτησε τη διαγραφή του βίντεο «Fat Guy Number 3» (Χοντρός Νο3) από το διαδίκτυο, κι  επειδή κατάλαβε ότι θα τον αγνοήσουν φρόντισε οι άνθρωποι του να σαρώσουν το παγκόσμιο ιστό και να σβήσουν ότι μπορούν.

Αρχικά το διάρκειας 3,5 λεπτών βίντεο κυκλοφόρησε στον κινεζικό ιστότοπο Tencent -το YouTube είναι απαγορευμένο στην Κίνα- όπου το είδαν πάνω από 55 εκατομμύρια άνθρωποι και στη συνέχεια διαδόθηκε σε όλο το παγκόσμιο χωριό.

Δημιουργός του βίντεο, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, είναι ένας τύπος που έχει 190.000 ακόλουθους στο Weibo την κινεζική βερσιόν του Facebook. Ο ίδιος έχει κάνει και τις GIF φωτογραφίες του Κιμ Γιόνγκ Ουν. Παρόλο που επιμένει ότι δεν πρόκειται για βίντεο με πολιτικά μηνύματα, σε κάποιες σκηνές ο Κιμ φαίνεται να κρατάει το χέρι του Οσάμα μπιν Λάντεν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Βορειοκορεάτης πρόεδρος χορεύει, κάνει μπαλέτο, του πέφτει το παντελόνι του, ανεβαίνει-κατεβαίνει σε διάφορα αντικείμενα, πάντα με τη μουσική υπόκρουση του 'Little Apple', ενός κινεζικού ερωτικού τραγουδιού από τους Chopstick Brothers.

Έκτακτες εμφανίσεις κάνουν στο βίντεο αρκετές διεθνείς προσωπικότητες, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr