26 Μάιος 2014, 15:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:12

Οι Deep Purple «αναγνωρίζουν» το ψευδοκράτος κάνοντας συναυλία στα κατεχόμενα

  • Οι Deep Purple «αναγνωρίζουν» το ψευδοκράτος κάνοντας συναυλία στα κατεχόμενα

«Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη». Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκαν τα μέλη του συγκροτήματος Deep Purple, τα οποία αγνοώντας τη διεθνή νομιμότητα και την κατακραυγή, έσπευσαν να παίξουν σε συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρου, ενώπιον κοινού 20.000 ατόμων.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, το συγκρότημα έφθασε στο αεροδρόμιο του ψευδοκράτους, Ερτζάν, με ναυλωμένο αεροσκάφος της British Airways –παρακαλώ-. Στο Ερτζάν, φθάνουν και φεύγουν πτήσεις μόνον από την Τουρκία αλλά αυτό δεν απέτρεψε την εταιρία και το δημοφιλές συγκρότημα να παραβούν κάθε έννοια διεθνούς νομιμότητας.

Εννοείται ότι οι Τουρκοκύπριοι πανηγύριζαν και το σύνολο σχεδόν της πολιτικής εξουσίας του αυτόκλητου «υπουργείου εξωτερικών» πήγαν να τους υποδεχτούν.

Η συναυλία των Deep Purple έγινε για να γιορταστούν τα 25 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημίου Εγγύς Ανατολής (Near East University) και το ψευδοκράτος βρήκε την τέλεια ευκαιρία να ισχυριστεί νομιμότητα «πουλώντας» τις φάτσες των παγκόσμια αναγνωρίσιμων μουσικών.

Το ποσό που πληρώθηκε για την εμφάνιση των Deep Purple δεν έγινε γνωστό φημολογείται όμως ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ!. Κανένα νούμερο όμως δεν είναι μεγάλο μπροστά στην προώθηση των σκοπών του ψευδοκράτους. Που φυσικά χρηματοδοτείται από τη «μητέρα-πατρίδα»…

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr