- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ροδίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μεταφέρετε σε πυρίμαχο σκεύος ή γάστρα.
- Περιχύνετε με το ξίδι και το νερό, προσθέτετε τη ρίγανη και τα φύλλα δάφνης. Αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε στον προθερμασμένο φούρνο, χωρίς να το σκεπάσετε.
- Ψήνετε για 30 λεπτά στους 220°.
- Ανακατεύετε το κορν φλάουρ με την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει απαλό μίγμα, και το προσθέτετε στο σκεύος με το κοτόπουλο.
- Σκορπάτε ανάμεσα στα κομμάτια του κοτόπουλου τα λαχανικά.
- Σκεπάζετε το φαγήτο (με αλουμινόχαρτο αν δεν χρησιμοποιήσετε γάστρα) και ψήνετε για 30-40΄ ή ώσπου να μαλακώσουν το κοτόπουλο με τα λαχανικά.
Καλή σας όρεξη!