- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Μεταφέρουμε σε ταψί ή γάστρα και ρίχνουμε ένα κουτάκι μπίρα.
- Ψήνουμε στους 200° μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1-1,5 ώρα ακόμη.
- Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του ψησίματος δένουμε την σάλτσα με 1 κ.σ. κορν φλάουρ.
⇔
Το μοσχάρι γίνεται πολύ μαλακό και δένει γευστικά με την μπίρα.
Καλή σας όρεξη!