24 Νοέμβριος 2012, 13:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Μάρτιος 2016, 16:47

Μοσχάρι στη γάστρα με μπίρα και λαχανικά

  • Μοσχάρι στη γάστρα με μπίρα και λαχανικά
  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα κομμάτια του κρέατος. Μεταφέρουμε σε ταψί ή γάστρα και ρίχνουμε ένα κουτάκι μπίρα.
  2. Ψήνουμε στους  200° μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  3. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1-1,5 ώρα ακόμη.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του ψησίματος δένουμε την σάλτσα με 1 κ.σ. κορν φλάουρ.

Το μοσχάρι γίνεται πολύ μαλακό και δένει γευστικά με την μπίρα.

Καλή σας όρεξη!

Gallery