Το pontos-news.gr σας προτείνει μια γλυκιά συνταγή με ροδάκινα που κρύβουν έκπληξη.
ΥΛΙΚΑ
- 6 ροδάκινα
- 150 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γρ. ζάχαρη καστανή
- 70 γρ. αμυγδαλόψιχα
- 70 γρ. καρυδόψιχα
- 2 αυγά
- 4 κ.γ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε στη μέση αφαιρώντας το κουκούτσι.
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα αυγά.
- Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και τα καρύδια στο μπλέντερ και τα αλέθουμε. Τα προσθέτουμε στο μίγμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Τοποθετούμε τα κομμένα ροδάκινα σε ταψάκι και βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι από μια κουταλιά γέμιση.
- Ρίχνουμε από πάνω και το μέλι και τα ψήνουμε στους 180° για 20΄, περιχύνοντάς τα κατά διαστήματα με το χυμό τους.
⇔
Σερβίρονται σκέτα, πασπαλισμένα με κανέλλα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα σερβίρετε με παγωτό ή σαντιγί.
Καλή σας απόλαυση!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr