16 Οκτώβριος 2014, 09:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:33

Πέθανε η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε στην Πέτρου Ράλλη

  • Πέθανε η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε στην Πέτρου Ράλλη

Τρείς τελικά οι νεκροί από την ανεξέλεγκτη πορεία του ΙΧ.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας πέθανε τα ξημερώματα η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε χθες στην Πέτρου Ράλλη. Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, είχε ακρωτηριαστεί επί τόπου στο ένα της πόδι από το αυτοκίνητο, το οποίο με ιλιγγιώδη ταχύτητα την παρέσυρε στο πέρασμά του.

Η ταυτότητα της γυναίκας αναγνωρίστηκε χθες το βράδυ από τους γονείς της που την αναζητούσαν, καθώς από την σφοδρότητα του χτυπήματος το σώμα της είχε σχεδόν παραμορφωθεί. Υποβλήθηκε άμεσα σε πολύωρο χειρουργείο και έμεινε όλη τη νύχτα στην εντατική μαζί με την μητέρα της, αλλά τελικά ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Όλα ξεκίνησαν χθες, Τετάρτη, αρχικά αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος, όταν ένα αυτοκίνητο τύπου Smart χτύπησε ένα ταξί, στη συνέχεια ένα άλλο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο, ανέπτυξε ταχύτητα.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να «θερίσει» πρώτα μια 31χρονη Αλβανίδα που ήταν στο πεζοδρόμιο με τον σύζυγό της και η οποία πέθανε επιτόπου, στη συνέχεια την 24χρονη, έναν 60χρονο υπήκοο Αιγύπτου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τον 23χρονο αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη ο οποίος πέθανε επιτόπου. Σημειώνεται ότι ο άτυχος αστυφύλακας μόλις είχε βγει από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, οπού είχε παρακολουθήσει ενημερωτικό σεμινάριο για τον Έμπολα, όταν έπεσε πάνω του το μοιραίο Smart.

Η «τρελή» πορεία του Smart σταμάτησε όταν το ΙΧ ανατράπηκε και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr