3 Αύγουστος 2014, 10:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:26

Παρά την κρίση οι Ευρωπαίοι ασχολούνται με ζητήματα… επιμήκυνσης

  • Παρά την κρίση οι Ευρωπαίοι ασχολούνται με ζητήματα… επιμήκυνσης

Και όχι μόνο στην πλούσια Γερμανία αλλά και στη φτωχή Ελλάδα.

Επιμήκυνση χρέους ή επιμήκυνση πέους; Το πρώτο απασχολεί σίγουρα όλους τους Έλληνες, αλλά και το δεύτερο δεν τους αφήνει αδιάφορους. Διότι δεν είναι λίγοι οι άνδρες που εν μέσω οικονομικής κρίσης επέλεξαν να ξαπλώσουν στο χειρουργικό τραπέζι για ένα τόσο λεπτό ζήτημα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας το 2013 η ζήτηση για τις επεμβάσεις μεγέθυνσης και πάχυνσης πέους ξεπέρασαν το 70% σε σχέση με τη τελευταία δεκαετία. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πραγματοποιούνται περισσότερες από 70 χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι όσοι παίρνουν την απόφαση για νυστέρι είναι συνήθως αδέσμευτοι και πηγαίνουν μόνοι τους στο γιατρό. Η ηλικιακή γκάμα τους περιλαμβάνει πραγματικά όλους αφού  κυμαίνεται από 18 έως και 70 ετών. Όπως εξηγούν οι ανδρολόγοι σε πολλές περιπτώσεις πίσω από το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή, ανεξάρτητη από το μήκος του πέους.

Νο1 προορισμός η Γερμανία

Μπορεί οι 70 επεμβάσεις επιμήκυνσης το χρόνο για τα ελληνικά δεδομένα να είναι ένας αριθμός ρεκόρ ωστόσο υπάρχουν και γιατροί που πραγματικά δεν προλαβαίνουν.

Το 2013 η Γερμανία αναδείχτηκε η Νο1 χώρα στον κόσμο στις αυξητικές επεμβάσεις. Βάσει των στοιχείων που έδωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Πλαστικών Χειρουργών μόνο πέρσι επί γερμανικού εδάφους έγιναν συνολικά 2.786 επεμβάσεις. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν 15.414 χειρουργεία για επιμήκυνση πέους τότε αυτό σημαίνει ότι 1 στα 5 έγιναν στη Γερμανία χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για Γερμανούς ασθενείς.

Αν πιστέψει κανείς το γερμανικό Κέντρο Ουρολογίας και Φαλλοπλαστικής μετά την επέμβαση μπορεί να κερδίσει κανείς πάνω από 6 εκ. σε μήκος και 3 εκ. σε πάχος. Και τι θα κοστίσει; Όχι φτηνά, περίπου 9.500 ευρώ.

Αμέσως μετά τη Γερμανία τη λίστα με τις χώρες που τέτοιου είδους επεμβάσεις έχουν ζήτηση συμπληρώνει η Βενεζουέλα όπου το 2013 έγιναν 473 χειρουργεία. Ακολουθεί η Ισπανία με 471, το Μεξικό με 295 και η Κολομβία με 266. Μόλις 61 άνδρες αναζήτησαν τέτοιου είδους βοήθεια στις ΗΠΑ όταν ακόμα και στο θεοκρατικό Ιράν πέρσι έγιναν 12 επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr