29 Ιούλιος 2014, 11:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:25

Ιαπωνία: 16χρονη στραγγάλισε και κατακρεούργησε φίλη της

  • Ιαπωνία: 16χρονη στραγγάλισε και κατακρεούργησε φίλη της

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η κυνική ομολογία της ανήλικης: «ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι».

Χωρίς τύψεις και με πλήρη συνείδηση των πράξεων της μια μαθήτρια από την Ιαπωνία, μόλις 16 ετών, σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε μια συμμαθήτρια της. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη μαθήτρια ομολόγησε τον φόνο με κυνικό τρόπο δηλώνοντας: «ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι».

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. «Είχα αγοράσει τα πάντα από πριν», φέρεται να ομολόγησε η 16χρονη στους αστυνομικούς. Τα δυο κορίτσια, θύτης και θύμα, ήταν συμμαθήτριες και στενές φίλες. Μάλιστα το θύμα περνούσε αρκετό καιρό στο διαμέρισμα της δολοφόνου της αφού η ανήλικη ζούσε μόνη της. Τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων αναφέρουν ότι η μητέρα της πέθανε πέρσι και ο πατέρας της έχει ξαναπαντρευτεί.   

Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς τα καταστήματα με είδη εργαλείων προκειμένου να αποκαλυφθεί πότε η 16χρονη αγόρασε όσα χρειάστηκε προκειμένου να κόψει το χέρι και το κεφάλι της φίλης της. Επίσης ερευνώνται τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού που αναρτήθηκαν περίπου δυο ώρες μετά τη δολοφονία.

Η 16χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ