2 Σεπτέμβριος 2013, 09:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτώβριος 2019, 15:30

Η Λάουρα Νάργες δεν ξεχνά την ποντιακή καταγωγή της

  • Η Λάουρα Νάργες δεν ξεχνά την ποντιακή καταγωγή της
    (Φωτ.: Περιοδικό «People»)

Η γλυκύτατη Λάουρα Νάργες ξεδιπλώνει την πολύπλευρη προσωπικότητά της και φωτογραφίζεται για το περιοδικό People. Δίνει συνέντευξη στη Χριστίνα Ζάχου, δηλώνει πως νιώθει ακόμα παιδί και δεν ξεχνά να αναφερθεί στην ποντιακή καταγωγή της.

Εκείνη εδώ, οι δικοί της στη Γερμανία. Αν κάτι πάει στραβά στην Ελλάδα, έχει τουλάχιστον την εναλλακτική να επιστρέψει στην οικογένειά της. «Από τη στιγμή που μπήκα σε ένα δρόμο, παλεύω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Δεν σκέφτομαι πως αν κάτι δεν πάει καλά θα επιστρέψω, γιατί δεν θέλω να κάνω αρνητικές σκέψεις», εξηγεί η ίδια.

«Στα χαρτιά είμαι Γερμανίδα, στην καρδιά Ελληνίδα και στο μυαλό Πόντια», ενώ από τη Γερμανία «αυτό που μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει είναι οι δρόμοι χωρίς λακκούβες!», ξεκαθαρίζει στην ερώτηση σε ποια χώρα νιώθει πιο κοντά, ενώ στην ποντιακή της καταγωγή αποδίδει και η λατρεία που έχει στη μελωδία της ποντιακής λύρας.

«Ανατριχιάζει όλο μου το κορμί μόλις ακούω τραγούδια που έχουν στην ενορχήστρωσή τους την ποντιακή λύρα. Κάτι παθαίνω και νιώθω μεγάλη συγκίνηση», περιγράφει η Λάουρα.