28 Οκτώβριος 2013, 16:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:55

Τα παραλειπόμενα των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου

  • Τα παραλειπόμενα των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου

Τα παραλειπόμενα των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου, από όλη την Ελλάδα. Φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου.

Οι μαθητές στο Μεσολόγγι αντέδρασαν με τον τρόπο τους

Μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων έστειλαν το μήνυμα τους προς την εξέδρα των επισήμων μη στρέφοντας το κεφάλι τους προς αυτούς οταν περνούσαν μπροστά απο την εξέδρα.

Δασκάλα μπέρδεψε την παρέλαση με την πασαρέλα

Η προκλητική και απαράδεκτη εμφάνιση δασκάλας που παρέλασε και αυτή μαζί με τους μαθητές της, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Μπορεί να εντυπωσίασε τον ανδρικό πληθυσμό αλλά η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα και η εμφάνισή της ήταν προσβλητική.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας έστειλε σκληρό μήνυμα στην Ευρώπη

Ο ελληνικός λαός έδωσε τότε το αίμα του και ό,τι μπορούσε να δώσει. Και σήμερα έδωσε αυτό που μπορούσε για να ξεπεραστεί η κρίση. 

Η Ελλάδα δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το τέλος της παρέλασης.

Ο Μπουτάρης αποκαλεί θρασύδειλο το Γρέγο

Ερωτηθείς για την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και την απόφασή του να μείνει εκτός εξέδρας επισήμων, απάντησε:

«Η θρασυδειλία τους φάνηκε και με τη σημερινή παρουσία στο πεζοδρόμιο. Αν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήθελε να εφαρμόσει το νόμο, ας ερχόταν στην εξέδρα, να βλέπαμε τί θα γινόταν».

Επεισόδιο με κατάθεση στεφάνου από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πιερία

Τρία άτομα κατέθεσαν στεφάνι για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, η αστυνομία το έκανε στην άκρη με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Χρυσαυγιτών. Όταν πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Μαθητική παρέλαση στην Αθήνα χωρίς μαθητές

Μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες παρέλασαν στην Αθήνα μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας! Η παρέλαση διήρκεσε 47 λεπτά.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr 

Gallery