7 Ιούνιος 2013, 09:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:33

Έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα έρθει το καλοκαίρι;

  • Γενικά αίθριος καιρός σήμερα με θερμοκρασίες σε κανονικά για την εποχή επίπεδα 4

Έχει ο καιρός γυρίσματα κι όπως φαίνεται το καλοκαίρι δεν αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του, τουλάχιστον για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Αναλυτικά

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι στα βόρεια του νομού ενδέχεται να εκδηλωθεί καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ οι οποίοι από το βράδυ θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-29 βαθμούς Κελσίου

Υπόλοιπη Ελλάδα 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 26 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 28 στη δυτική Ελλάδα, 13 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι κυρίως βορειοδυτικοί με ένταση από 5 έως 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο τμήμα τις πρωινές ώρες θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά, 4 με 6 μποφόρ . Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοανατολικοί, 2 έως 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr