24 Απρίλιος 2013, 08:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:45

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα

  • Σε Λάρισα και Βέροια οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα 2

Ανοιξιάτικος ο καιρός για σήμερα και αύριο. Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στην Αττική


Το γνωστό παιγνίδισμα των νεφών θα λάβει χώρα σήμερα πάνω από το λεκανοπέδιο.
Γενικά συννεφιασμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού, αλλά και τα ανοιγοκλεισίματα αρκετά (σπασμένος καιρός με λίγες νεφώσεις), με τον ήλιο να παίρνει κι αυτός αρκετούς πόντους στις...ουράνιες μάχες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειες βορειο-ανατολικές διευθύνσεις 2-3Bf (υγρασία 20-65%), ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 14-26°C.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στην Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με σχεδόν πλήρη ηλιοφάνεια (λίγα σύννεφα προς τα βόρεια και κυρίως πρόσκαιρα προς την Πάρνηθα), αρκετή διαύγεια και ζέστη προς το καλοκαιρινό...τα κοντομάνικα σήμερα τα βλέπω να επικρατούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις 3-4Bf (υγρασία 25-60%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα των Αθηνών θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 16-28°C.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για σήμερα Τετάρτη νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας στα δυτικά, κεντρικά και ααντολικο-νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τοπικά. Οι άνεμοι στα πελάγη (καλοτάξιδες θάλασσες) θα πνέουν από βορειο-δυτικές διευθύνσεις 3-5Bf στο Αιγαίο και από διάφορες διευθύνσεις 2-4Bf στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία από βορρά προς νότο θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 6-28°C.

Για αύριο Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις (αυξημένες τοπικά) στα κεντρικά και τα βόρεια μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες βορειο-δυτικές διευθύνσεις 2-5Bf στο Αιγαίο και από διάφορες διευθύνσεις 2-3f στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί γενικά από 8-30°C.

Κώστας Αλεξανδρής
Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος - Καιρικός ερευνητής

Pontos-News.Gr