19 Απρίλιος 2013, 07:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:46

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο που έρχεται;

  • Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο που έρχεται; Δείτε την αναλυτική πρόγνωση παρακάτω.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στην Αττική

Νεφώσεις σήμερα στον Αττικό ουρανό πρόσκαιρα αυξημένες (υπάρχει πιθανότητα για λίγες ψεκάδες σε τοπικό επίπεδο, άνευ σημασίας), αλλά και διαστήματα με αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βόρειες βορειο-ανατολικές διευθύνσεις 3-5Bf (υγρασία 35-65%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα της Αθήνας θα κυμανθεί από 11-18 ή και 19°C (στα βόρεια προάστια 8-15 ή και 16°C, ενώ κοντά στους 20°C η μέγιστη στο λεκανοπέδιο).

Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στην Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με ωραία λιακάδα και διαύγεια σήμερα στο λεκανοπέδιο, αλλά και λίγες αραιές νεφώσεις (πιο αυξημένες στα βόρεια), έτσι για το κερασάκι στην καιρική τούρτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2-4Bf (υγρασία 30-80%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα της Αθήνας θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 10-21 ή και 22°C.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στην Αττική

Διατηρείται και σήμερα αίθριος και διαυγής ο καιρός στο λεκανοπέδιο και γενικότερα στην Αττική, με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως προς τα βόρεια του νομού. Μία αρκούντως ανοιξιάτικη μέρα...Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειο-ανατολικές διευθύνσεις (και λίγο βορειο-δυτικές) στο μισό της ημέρας και αργότερα θα στραφούν σε νότιους νοτιο-δυτικούς 2-3Bf (υγρασία 25-75%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα της Αθήνας θα κυμανθεί από 10-23 ή και 24°C (στα βόρεια προάστια 2-3°C). χαμηλότερα)

Υπόλοιπη Ελλάδα

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Λίγες νεφώσεις πιο αυξημένες στα κεντρικά και νότια (και δυτικά) τμήματα, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες βορειο-ανατολικές διευθύνσεις 4-7Bf στο Αιγαίο και από διάφορες διευθύνσεις (κυρίως νότιοι νοτιο-δυτικοί) 3-4Bf στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία από βορρά προς νότο θα κυμανθεί από 2-22°C.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας, με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιο αυξημένες στη Θράκη και την Ηπειρο το απόγευμα. Μεμονωμένες παροδικές καταιγίδες υπάρχει περίπτωση να πέσουν στα αντίστοιχα ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες γενικά δευθύνσεις 3-6Bf στο Αιγαίο και από νότιες νοτιο-δυτικές διευθύνσεις 2-3Bf στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Λιακάδα και ιδανικές ανοιξιάτικες συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδος και μόνο στα δυτικά και την Ηπειρο (οριακά και στα κεντρικά) θα συννεφιάσει προς το μεσημέρι, χωρίς να αποκλείονται πρόσκαιρες ψιχάλες στα πεδινά (τοπικά) και πρόσκαιρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειο-ανατολικές διευθύνσεις 3-6Bf στο Αιγαίο και από νότιες διευθύνσεις 2-3Bf στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο αγγίζοντας τους 24-25°C ως μέγιστη στη χώρα.

Κώστας Αλεξανδρής
Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος - Καιρικός ερευνητής

Pontos-News.Gr