2 Απρίλιος 2013, 07:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:52

Άστατος ο καιρός για σήμερα. Δείτε που θα βρέξει

  • Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε πολλά μέρη της Ελλάδας

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με την βροχή να κάνει την εμφάνιση της στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε αναλυτικά που θα βρέξει σήμερα.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013 στην Αττική


Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού σήμερα στον Αττικό ουρανό, με ενδιάμεσα μικροανοίγματα και μερική ηλιοφάνεια, πριν τη νέα πύκνωση των νεφών προς τις απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει και πιθανότητα για ασθενείς πρόσκαιρες βροχές ή ψιχάλες σε τοπικό επίπεδο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιο-ανατολικές διευθύνσεις 2-4Bf (υγρασία 60-95%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα των Αθηνών θα κυμανθεί από 13-20 ή και 21°C.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις θα υπάρξουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας (στη διάρκεια της ημέρας θα βρέξει Πελοπόννησο, Κρήτη και νησιά κεντρικού Αιγαίου). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ψηλά ορεινά της ΒΔ κυρίως χώρας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες νοτιο-ανατολικές διευθύνσεις 4-7Bf στο Αιγαίο και το Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία από βορρά προς νότο θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 5-25°C.

Κώστας Αλεξανδρής
Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος - Καιρικός ερευνητής

Pontos-News.Gr