15 Φεβρουάριος 2013, 08:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:05

Πανταζής: Η Παναγία Σουμελά με προστάτεψε

  • Εξιτήριο για τον Λευτέρη Πανταζή μετά το εγκεφαλικό

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι ο Λευτέρης Πανταζής, που το... άγχος, το στρες, η υπερκόπωση και μια γρίπη τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Μιλώντας για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι η Παναγιά Σουμελά έκανε το θαύμα της και γλίτωσε το εγκεφαλικό στο παρά πέντε.

Όμως, το σοκ που έπαθε ήταν μεγάλο, όταν κατάλαβε ότι είχε χάσει τη φωνή του!

«Φοβήθηκα ότι θα χάσω για πάντα τη φωνή μου. Έμεινα για πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς την έκτη ημέρα επανήλθε η φωνή μου».

Τι έμαθες από αυτήν την περιπέτεια;

Έμαθα ότι πρώτα κοιτάμε τον Λευτέρη και άμα είναι καλά αυτός, όλοι όσοι είναι γύρω του θα περνάνε και αυτοί καλά. Τώρα βάζω πρώτα τον Λευτέρη, γιατί 35 χρόνια συνεχώς στην πίστα τον κούρασα πολύ. Ήταν ένα «κουδούνι» από τον Θεό για να κοιτάξω λίγο τον εαυτό μου. Δούλευα σε τρελούς ρυθμούς. Έλεγα παντού «ναι»και έτρεχα σαν τον Βέγγο. Τώρα θα πρέπει να μάθω να λέω και κανένα «όχι».

Η Παναγιά Σουμελά, η μητέρα των Ποντίων, σε προστάτεψε...

Ευτυχώς. Για δεύτερη φορά. Και παλιότερα, που έθιξα πρόβλημα με το στομάχι μου, με προστάτεψε. Έκανε το θαύμα της. Μόλις βγήκα, πήγα στην πρώτη εκκλησία και άναψα κεράκι. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και κάθε μέρα ακόμα πιο καλά.