25 Φεβρουάριος 2013, 07:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:02

Με υψηλές θερμοκρασίες ξεκινάει η εβδομάδα. Συννεφιά στον Πόντο

  • Καύσωνας: Έρχονται και πάλι 40άρια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή ξεκινάει η εβδομάδα. Συννεφιά στην Τραπεζούντα στον Πόντο.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στην Αττική


Λίγες νεφώσεις που τη μια θα προσπαθούν να αυξηθούν και την άλλη να αποχωρούν από αυτό το...παιχνίδισμα πάνω από το λεκανοπέδιο στον Αττικό ουρανό, πάντα βέβαια συνοδεία του ήλιου. Ενα καιρικό κρυφτούλι θα έχουμε δηλαδή στο ξεκίνημα μιας ακόμη εβδομάδος. Πρός τις απογευματινές ώρες και μετά δεν αποκλείεται να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή, ή ψιχάλα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιο-ανατολικές διευθύνσεις 3-5Bf (υψηλή υγρασία 70-90%), ενώ η θερμοκρασία στα κεντρικά τμήματα της Αθήνας θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα (13-19 ή και 20°C).

Υπόλοιπη Ελλάδα

Αρχικά νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σταδιακά βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με πιθανότητα και για χαλαζοπτώσεις. Οσο προχωράμε από το μεσημέρι και μετά, τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα έχουν μια εμμονή προς το βράδυ και συγκεκριμένα στα τμήματα Α. Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί 4-5Bf στο Ιόνιο και έως 7Bf νοτιο-ανατολικοί στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλές τιμές και θα κυμανθεί από βορρά προς νότο από 5-22°C.

Ο καιρός στην Τραπεζούντα για σήμερα
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Αυξημένες νεφώσεις σήμερα στον ουρανό της Τραπεζούντας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης θα κυμανθεί από 8-15 ή και 16°C.

Κώστας Αλεξανδρής
Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος - Καιρικός ερευνητής

Pontos-News.Gr