28 Δεκέμβριος 2012, 10:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:22

Ξάνθη: O 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου ο αδίστακτος φονιάς

  • Ξάνθη: O 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου ο αδίστακτος φονιάς

Ο 27χρονος κι οχι 35χρονος όπως αρχικά είχε ειπωθεί, Χρήστος Παπάζογλου είναι ο δράστης του φρικτού εκγλήματος της Ξάνθης. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αντίστοιχα εγκλήματα, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Στην ταυτοποίηση του δράστη που προκάλεσε το φρικιαστικό έγκλημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πόλη της Ξάνθης προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και ολονύχτιες ανακρίσεις.

Πρόκειται για τον 27χρόνο Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρόνης Ζωής ο οποίος είναι αυτός που τις στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχαν προσαχθεί δέκα άτομα φερόμενα ως ύποπτα ή σχετικώς εμπλεκόμενα με την υπόθεση με την Αστυνομία να ξετυλίγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το κουβάρι του εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο 27χρόνος ομολογήσε την πράξη του. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους Αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του 27χρόνου.

Σήμερα στις 11.00 το πρωί θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις οι Αστυνομικές Αρχές.

Πηγή: thrakitoday.com

Διαβάστε τη συνέντευξη τύπου του Αστυνομικού Διυθυντή

Σχετικά άρθρα:

Ξάνθη: Συνέντευξη τύπου του Αστυνομικού Διευθυντή