26 Νοέμβριος 2012, 20:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:35

H 16χρονη αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό

  • Βρέθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 15χρονη στη Θεσσαλονίκη

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοπυροβολήθηκε το 16χρονο κορίτσι στο λαιμό, με καραμπίνα. Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε,  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,  ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο  αυτοπυροβολήθηκε, όπως προέκυψε στη συνέχεια, στο λαιμό!

Σύμφωνα με τα στοιχεία η 16χρονη από τα Βορίζια είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών , όπου οι γιατροί προχώρησαν σε διασωλήνωση κι έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ.

Η σφαίρα εισήλθε από τα αριστερά προς τα δεξιά της στοματικής κοιλότητας, ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι δε φαίνεται να έχει χτυπήσει ζωτικά όργανα. Ανησυχητικό είναι, ωστόσο, ότι ο πνεύμονας της 16χρονης έχει "πάρει" αίμα. Πάντως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Επόμενο βήμα είναι να εξετάσει την κοπέλα, ιατροδικαστής, προκειμένου να αποφανθεί περί των ακριβών συνθηκών υπό τις οποίες τραυματίστηκε η 16χρονη.

Οι αρχικές πληροφορίες  για αυτοτραυματισμό με καραμπίνα επιβεβαιώθηκαν ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα αντιμετωπίζε προβλήματα με την οικογένεια  και τον φίλο της....

Πάντως, σημαντικό είναι το στοιχείο ότι η ανήλικη επικοινωνεί με το περιβάλλον

Πηγή: cretalive.gr