13 Νοέμβριος 2012, 08:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:53

Η γιορτή υποδοχής για τον ποδηλάτη

  • Η γιορτή υποδοχής για τον ποδηλάτη

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή υποδοχής για τον Πόντιο ποδηλάτη στην πλατεία των Αχαρνών «Ακρίτες του Πόντου».

Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν κοντά στον Βασίλη Καρυοφυλλίδη την βραδιά που μας πέρασε, ανάμεσα τους φίλοι και συγγενείς του, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή του. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι Ποντιακοί Σύλλογοι Αττικής: Ασπροπύργου «Ακρίτες του Πόντου», Μεταμόρφωσης «Εύξεινος Πόντος», Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» , «Σύλλογος Μαγούλας και Περιχώρων», Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα», Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και Άνω Λιοσίων «Η Τραπεζούντα».

Ο Βασίλης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση προς τιμή του και πρόσφερε συμβολικά δώρα στους χορηγούς του, Pontos-News.Gr και Acharnorama.gr. Οι χορευτικές ομάδες των συλλόγων έδωσαν των καλύτερο τους εαυτό ενώ μετά ακολούθησε ένα μικρό Ποντιακό γλέντι. Τα ποτά της εκδήλωσης τα προσέφερε η ΒΕΡΓΙΝΑ (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.) η οποία ήταν και μία εκ των χορηγών του.

Gallery