- Καθαρίζουμε τα φασολάκια στις άκρες, τα κόβουμε στη μέση (εάν είναι πολύ μακρουλά), τα πλένουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, την οποία γεμίζουμε με νερό (σχεδόν να καλυφθούν τα φασολάκια).
- Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά για αρκετή ώρα ώστε να μαλακώσουν.
- Όταν απορροφηθεί το περισσότερο νερό, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα 3 αυγουλάκια που τα έχουμε χτυπήσει από πριν.
- Ανακατεύουμε προσεκτικά ώστε να μην σπάσουν τα φασολάκια, βάζουμε ψιλοκομμένο κόλιαντρο και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: sintagespareas.gr.