- Αχνίζουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα για 5-10΄ μέχρι να μαραθούν καλά.
- Προσθέτουμε τα μύδια και τη μανέστρα και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια, τον άνηθο, το αλάτι και το ζεστό νερό, και αμέσως σκεπάζουμε το φαγητό ενώ χαμηλώνουμε και τη φωτιά.
- Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20΄ μέχρι να μελώσει η μανέστρα.
- Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη με τα χέρια μας (εάν δεν νηστεύουμε) και σερβίρουμε με αρκετό μαύρο πιπέρι.
- Πηγή: macedoniancuisine-pkm.gr.