- Βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό να φουσκώσουν από το προηγούμενο βράδυ. Την επομένη τα στεγνώνουμε καλά και τα πολτοποιούμε λίγα-λίγα στο μούλτι.
- Ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι τα υπόλοιπα υλικά, τα προσθέτουμε στα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί 2-3 ώρες στο ψυγείο.
- Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια με το μίγμα, τα τυλίγουμε με αλεύρι και τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν χρυσά. Αν θέλουμε, συνοδεύουμε το πιάτο με φέτες λεμόνι και σος από ταχίνι.
- Πηγή: monastiriaka.gr.