- Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό με αλάτι, κι όταν πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το υβριστόν και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Αφήνουμε να φουσκώσουν για 5-10΄.
- Σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη.
- Μπορούμε να τα απολαύσουμε αλμυρά προσθέτοντας στο σερβίρισμα τυρί, ή γλυκά προσθέτοντας ζάχαρη και κανέλα.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr