- Βάζουμε το πλιγούρι και τον κύβο να βράσουν σε ζεστό νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι (που έχουμε κόψει στο μούλτι).
- Όταν το πλιγούρι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το δυόσμο και το κρεμμύδι.
- Μετά από περίπου 10΄ ετοιμάζουμε το γιαούρτι: το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως στο αυγολέμονο), και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.
- Πηγή: Έλενα Μαρτίδου (facebook.com/helenasgreekcooking).