- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε σε στρογγυλά πιταράκια, πλακέ, σε μέγεθος όσο σχηματίζει ο δείκτης όταν κλείνει με τον αντίχειρα.
- Αλευρώνουμε απαλά.
- Το λάδι καίει πολύ καλά στο τηγάνι (δεν αχνίζει αλλά καίει).
- Ρίχνουμε τους κεφτέδες αμέσως μόλις τους αλευρώσουμε για να μην προλάβουν να «πιουν» το αλεύρι.
- Όταν είναι ξανθοί από τη κάτω μεριά, τους γυρίζουμε και στο τέλος τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
⇔
Τρώγονται κρύοι ή ζεστοί.
- Πηγή: twominutesangie.com