- Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι κι όταν ζεσταθεί ρίχνουμε την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες ή κύβους και την ροδίζουμε.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ντομάτες με τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πιούν τα υγρά.
- Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ανακατεύοντας συνεχώς.
- Λίγο πριν πήξουν τα αυγά προσθέτουμε και το τυρί.
- Δεν ανακατεύουμε, κουνάμε το τηγάνι για να μείνει το τυρί στην επιφάνεια.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr