Στη «2η Γιορτή Αγάπης» που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαΐου 2025 στην πλατεία Ανάληψης στα Βριλήσσια θα συμμετέχει η Ένωση Ποντίων Βριλήσσιων «Οι Τραντέλληνες».
Σκοπός της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται από τους πολιτιστικούς συλλόγους των Βριλησσίων υπό την αιγίδα του δήμου είναι η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.
Τα μέλη των συλλόγων αλλά και όλοι οι πολίτες μπορούν να αφήσουν στον χώρο της εκδήλωσης είδη ατομικής υγιεινής όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και κρεμοσάπουνα.
Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια γιορτή που θα φέρει πιο κοντά τα μέλη της τοπικής κοινότητας και στο πλαίσιο αυτό οι σύλλογοι που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν χορούς και δρώμενα ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εργαστήρια για παιδιά.
Η γιορτή που γίνεται με ελεύθερη είσοδο θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2μμ.