Αξέχαστες στιγμές έζησαν οι Πόντιοι στο Πανόραμα και όσοι φίλοι τους ανταποκρίθηκαν, το περασμένο Σάββατο, στο κάλεσμα της Ένωσης Ποντίων Πανοράματος για τον ετήσιο χορό της στο κέντρο εκδήλωσεων «Όρος Μίθριο».
Το πρόγραμμα άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Γιώργος Ιωαννίδης, Στάθης Παυλίδης, Μπάμπης Ιωακειμίδης, Ραφαήλ Αλεξανδρίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Τσανασίδης, Γιάννης Καμπάς, Κώστας Ζώης και Αναστάσιος Πετρόπουλος.
«Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Όλοι οι σύλλογοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε ότι δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε χρόνια τώρα! Μια ιδιαίτερη μνεία παραπάνω θα κάνουμε με τον Σύλλογο των Ποντίων από τα Χανιά που ήρθαν μόνο και μόνο για την βραδιά, μας φέρανε κρητικά προϊόντα για δώρο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε κοινές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον!
»Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, όλους τους εθελοντές μας, τους χορηγούς μας και τους δωροθέτες μας.. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί!!! Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και για την άριστη συνεργασία!», σημειώνεται σε ανάρτηση της Ένωσης Ποντίων Πανοράματος.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος και δημιουργός του Μουσείου της Ένωσης Γεώργιος Λαζαρίδης για την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθεια να αναπτυχθεί ο Σύλλογος και να αφήσει παρακαταθήκη για το μέλλον!
Και του χρόνου!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: