Το ερχόμενο Σάββατο 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Βεροίας «Η Καλλιθέα».
Η λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, υπόσχεται αυθεντικό ποντιακό γλέντι με τους Βασίλη Χρηστοφορίδη, Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, Παρασκευά Κρομλίδη στη λύρα και το τραγούδι, Βασιλική Πνευματικού και Γιώργο Ορφανίδη στη λύρα, Θωμά Τσοπουρίδη στο αγγείο, Κυριάκο Ξυνόπουλο και Ιορδάνη Τσολάκη στο νταούλι, Νίκο Σιδηρόπουλο στα κρουστά και τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σείριος» (Μακροχώρι Βέροιας), στις 20:30 και είναι αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας. Η είσοδος κοστίζει 20€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6973556257.