Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών, και οι χορευτές της ετοιμάζονται πυρετωδώς!
Για να πάρετε μια μικρή γεύση του πάθους και της ζωντάνιας τους, και του τι πρόκειται να δείτε στο χορό, εξασφαλίσαμε δύο βιντεάκια από τις πρόβες.
Για ακόμα περισσότερο και απολύτως εγγυημένο κέφι, ελάτε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (στις 13:30) στο κέντρο «Ομαλός» –το παλιό «Κορτσόπον»– να χορέψετε μαζί τους και να απολαύσετε ζωντανή μουσική από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποντιακής σκηνής.
Δυνατό ποντιακό γλέντι υπόσχονται ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Γιάννης Κουρτίδης, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, ο Χρήστος Συρανίδης και ο Παντελής Νικολαΐδης. Θα τους συνοδεύουν ο Σάκης Σωτηριάδης (πλήκτρα), ο Γιώργος Κορτσινίδης (τύμπανα) και ο Κώστας Γεωργιάδης (νταούλι).