Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε, και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο.
Ο βραβευμένος σεφ σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός, μαθαίνει στη Μαρία Ζαφειράτου να φτιάχνει τον τέλειο μουσακά και αποκαλύπτει τι του είπε η μητέρα του όταν αμφισβήτησε τις μαγειρικές της ικανότητες.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά αυθόρμητα και με έμφυτο χιούμορ σε ερωτήσεις για:
- Τον αθλητή που θα ήθελε να κάνει παρέα,
- Το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν σεφ,
- Το φαγητό που αν μπορούσε δεν θα ξαναέφτιαχνε ποτέ,
- Το τι θα προτιμούσε περισσότερο από ένα αστέρι Michelin.
Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο 3ο επεισόδιο της σεζόν: