Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ο Κιλικισιώτης σεφ που για χρόνια είχε ταυτίσει το όνομά του με το θρυλικό εστιατόριο «Μολών Λαβέ» στη Μόσχα, έφυγε την Κυριακή από τη ζωή.
Το pontosnews.gr, που είχε τη χαρά και την τιμή να τον φιλοξενήσει στην κουζίνα του πριν από 8 χρόνια, για μια σειρά «πειραγμένες» ποντιακές συνταγές, τον αποχαιρετά με συγκίνηση.
Δείτε πώς γίνεται το ποντιακό… σούσι (εδώ η συνταγή), αλλά και ένας μπακλαβάς λίγο διαφορετικός (εδώ η συνταγή):