Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, πριν από λίγες μέρες, ο Θεόφιλος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει στόχο ζωής όχι μόνο να διασώσει την ποντιακή κουζίνα αλλά και να την εξελίξει –με βάση πάντα την παράδοση–, και να την κάνει γνωστή ει δυνατόν στα πέρατα της Γης, γράφει:
«Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο κτήμα μας Γάλλους τυροκόμους για να απολαύσουν ένα γαστρονομικό μενού με ποντιακά υλικά 7 σταδίων. Η έκπληξή τους ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη, με το πώς επεξεργαζόμαστε ό,τι μας παρέχει η φύση.
»Η ουσία κρύβεται στο μεράκι, στην όρεξη και στην προσήλωση που δείχνουμε. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».
Το αγρόκτημα βρίσκεται στη Βάθη του Κιλκίς, ενώ το κατάστημα Ραγιάν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
(Φωτ.: facebook / Θεόφιλος Γεωργιάδης)