- Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε πάλι στην κατσαρόλα που είναι ακόμα ζεστή για λίγα λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο θα φύγει όλη η υγρασία.
- Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε να ζεσταθεί το ηλιέλαιο και σοτάρουμε όλα τα μπαχαρικά μας για 5΄, ανακατεύοντας συνέχεια.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και σοτάρουμε για 1΄ ακόμα.
- Προσθέτουμε τις πατάτες στο τηγάνι και ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ψιλοκομμένο κόλιανδρο, την ψίχα της ντομάτας και σερβίρουμε.
- Πηγή: Vicky Theochari / 48foodstreet.gr.