- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Πλένουμε τα φρούτα και τα καθαρίζουμε από τη φλούδα και τα κουκούτσια τους. Τα κόβουμε στα τέσσερα και τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα. Τα ψήνουμε 30΄.
- Βγάζουμε τα φρούτα από το φούρνο και ανοίγουμε τη λαδόκολλα. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα πολτοποιούμε στο μίξερ μαζί με την κανέλλα.
- Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τα δημητριακά.
- Μοιράζουμε τα θρυμματισμένα δημητριακά σε τέσσερα μπολάκια, κρατώντας μερικά για γαρνίρισμα. Μοιράζουμε τον πουρέ φρούτων στα μπολάκια και γαρνίρουμε με λίγα δημητριακά και ελάχιστη κουβερτούρα.
- Πηγή: gastronomos.gr / Μαρία Αργύρη.