- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 6-7΄, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και αλατοπίπερο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3΄, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε απαλά, σκορπίζουμε το βασιλικό και μαγειρεύουμε για άλλα 5΄, μέχρι να μελώσουν τα ντοματάκια και να γίνει το κοτόπουλο.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και αφράτο ρύζι.
- Πηγή: gastronomos.gr / Νίκη Χρυσανθίδου.