- Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και βράζουμε για 45΄.
- Βγάζουμε το κεφάλι από το ζωμό, καθαρίζουμε το ψαχνό και το ρίχνουμε πίσω στη σούπα.
- Με ένα μίξερ χειρός πολτοποιούμε όλα τα υλικά στη σούπα.
- Σερβίρουμε ως έχει, με λίγο ζωμό λεμονιού στο τραπέζι ώστε να βάλει ο καθένας όσο θέλει. Εναλλακτικά κάνουμε τη σούπα αυγολέμονο με τον κλασικό τρόπο (χτυπάμε το αυγό με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε λίγο από την καυτή σούπα κουταλιά-κουταλιά. Ρίχνουμε το μίγμα στη σούπα ανακατεύοντας συνεχώς).
- Πηγή: cookpad.com.