- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς να προσθέσουμε καθόλου λιπαρά, βάζουμε τις λεπτές φέτες από το κερκυραϊκό νούμπουλο να ψηθούν, μέχρι να γίνουν τραγανές. Τις γυρίζουμε δυο-τρεις φορές ώστε να καλοψηθούν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε στα τέσσερα.
- Ετοιμάζουμε το dressing της σαλάτας: Μέσα στο μπλέντερ ρίχνουμε το ξίδι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το αλάτι. Προσθέτουμε μία κ.σ. νερό και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
- Βάζουμε τα καλά πλυμένα και στραγγισμένα αντίδια μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Τα περιχύνουμε με το dressing και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω τα κομματάκια από το νούμπουλο, προσθέτουμε τη σουλτανίνα και σερβίρουμε.
- Πηγή: Ηλίας Μαμαλάκης / olivemagazine.gr.