- Ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τις ντομάτες. Ψιλοκόβουμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
- Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τη γλιστρίδα και αφήνουμε μόνο τα φύλλα και τις τρυφερές κορφές. Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Σε μεγάλη πιατέλα απλώνουμε τη γλιστρίδα, τις ντομάτες και τις ελιές.
Ντρέσινγκ
- Σε ένα μπολάκι χτυπάμε με ένα πιρούνι τα υλικά, μέχρι να γίνει μια λεία σάλτσα.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
- Πηγή: gastronomos.gr / Ντίνα Νικολάου.