Μουδιασμένη και σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από τα ξημερώματα η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς σε ένα από τα πιο κεντρικά της σημεία, στη συμβολή της Μ. Ανδρόνικου με την 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στο δημαρχιακό μέγαρο, τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Μια 18χρονη νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» με πάρα πολλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. «Η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη», είπε στον ρ/σ Πρακτορείο 104,9 ο διοικητής του «Παπαγεωργίου» Κώστας Εμμανουηλίδης.
Η 18χρονη, που είναι φοιτήτρια στο ΑΠΘ, ήταν συνεπιβάτιδα σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 22χρονος.
Στις 3:00 τα ξημερώματα η μηχανή του ζευγαριού κυριολεκτικά καρφώθηκε σε ΙΧ που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός. Πάνω στο ΙΧ έπεσε και άλλη μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 28χρονος αλβανικής καταγωγής. Μαζί του είχε τον 51χρονο πατέρα του. Πατέρας και γιος ξεψύχησαν επιτόπου, ενώ ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του «Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου. Την ώρα του τροχαίου είχε συνοδηγό τη σύζυγό του, είχαν μόλις φτάσει οδικώς από την Τσεχία και κατευθύνονταν στη Χαλκιδική για διακοπές.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο thestival.gr ότι οι δύο μοτοσικλέτες είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήθελε να στρίψει αριστερά στην παραλιακή και ότι μάλλον όταν τους είδε ήταν πολύ αργά. Προανάκριση για το πολύνεκρο τροχαίο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.