- Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια (όχι πολύ μικρά), αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κομμένα σε μικρά κυβάκια. Το κρεμμύδι και τις ντομάτες τριμμένα στο multi. Από πάνω ρίχνουμε λίγο ακόμη λάδι.
- Ετοιμάζουμε το φύλλο και το χωρίζουμε στα δύο. Φροντίζουμε να είναι μαλακό για να ανοίγει εύκολα, και καθώς το ανοίγουμε το πασπαλίζουμε με αλεύρι.
- Σε καλά λαδωμένο ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο φροντίζοντας να περισσεύει από τις άκρες του ταψιού.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αδειάζουμε στο ταψί.
- Από πάνω στρώνουμε και το άλλο φύλλο και ενώνουμε καλά τις άκρες τους για να μη χυθούν τα υγρά και μαλακώσει το φύλλο μας.
- Προαιρετικά, το ραντίζουμε με νερό και λάδι και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 2,5 ώρες στους 220°C σε ταψί 35cm.
Καλή επιτυχία!
- Πηγή: catisart.gr.