- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά τα κρεμμύδια με τις αγκινάρες, το πράσο και το καρότο για 5΄. Προσθέτουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 45΄.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε το περιεχόμενο στο ταψί.
- Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε στο ταψί.
- Ρίχνουμε τα μυρωδικά, ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μίγμα στο ταψί.
- Καλύπτουμε με τα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 30-40΄ λεπτά.
- Πηγή: lifo.gr.